O nouă fabrică deschisă în România vine cu angajări masive și salarii de la 3500 de lei: în ce oraș îți găsești de lucru acum

de: Ozana Mazilu
04 05. 2023

Orașul din România unde s-a deschis o fabrică și se fac angajări este Orăștie. Poți avea un salariu de 3.500 de lei, plus alte bonusuri.

Astfel, locurile de muncă sunt în domeniul confecțiilor. Compania din China, care fabrică scaune de birou și canapele, a făcut un anunț pe rețelele de socializare unde a transmis că oferă un venit lunar care pleacă de la 3.500 de lei.

Acesta este salariul de încadrare pentru muncitori și operatori asamblare, în timp ce cusătorii primesc 3.520 de lei. La aceste sume se mai adaugă diverse bonusuri și facilități. Un singur bon de masă are valoarea de 30 de lei.

O nouă fabrică din Orăștie face angajări

De asemenea, angajații UEROM Furniture primesc un bonus de performanță de trei sute de lei net, bonus pentru ziua de naștere de o sută de lei net, primă de Paște și de Crăciun, cât și prime în funcție de proiect și transport gratuit.

„Grupul UE, un jucător important pe piața mondială a fabricării de scaune, și-a îndeplinit misiunea de a amplasa o fabrică în zona Balcanilor, în municipiul Orăștie, județul Hunedoara. În viitorul apropiat, viziunea este de a dezvolta producția la o capacitate mult mai mare. Prin deschiderea fabricii Uerom Furniture, județul nostru și municipiul Orăștie devin o referință strategică pentru IKEA – liderul de piață care furnizează mobilă de calitate la prețuri avantajoase”, a informat prefectul județului Hunedoara, scrie stiridinhunedoara.ro.

Trebuie să știi că aproximativ 150 de locuri de muncă sunt puse la bătaie la această fabrică. Acestea au fost create în unitatea de producție pe care localnicii nu și-au dorit-o în urmă cu trei ani, pentru că ar polua mediul.

Mai mult, anul 2023 a debutat cu numeroase șanse de angajare la stat, pentru românii care și-au dat seama că e mult mai avantajos să fii bugetar, decât angajat în sistemul privat românesc. Despre angajările la stat poți citi mai multe aici.